maanantai 19. elokuuta 2013

Tahdon

Lauantai 10.8.2013 oli ikimuistoinen päivä. Meidät vihittiin avioliittoon Viherin sillalla. Kävelimme käsikädessä pienelle pöydälle rakennetun alttarin ääreen tutun papin eteen kahden nuoren tytön soittaessa viululla ja kitaralla Ol kaunis kesäilta -kansanlaulua. Ympärillä oli kaikki ystävät, rakkaat ihmiset ja vihkitilaisuus niin herkkä ja kaunis, etten olisi ikinä osannut sitä tunnelmaa kuvitella mielessäni etukäteen. Me pidimme toisiamme V:n kanssa kädestä koko tilaisuuden ajan, ote oli voimakas, sellainen, joka viestitti toiselle, että tässä olemme yhdessä. Vihkimisen päätteeksi helähti reippaasti Lintu lensi oksalle -kansanlaulu, saippuakuplat leijailivat ja hymyilytti ja nauratti kovasti! Me lähdimme vauhdikkaasti kuplavolkkarilla ja autossakin vain nauratti! V totesi jossain vaiheessa hääpäivää, että tuntuu ihan siltä kuin olisimme vasta tavanneet ja rakastuneet. 
Pitkälle aamuyöhön jatkuneet juhlat olivat ihanat ja onnistuneet. Vanha tanssilava oli kaunis ja tunnelmallinen ja koko päivä hyvin tunteellinen ja ikimuistoinen. Saimme jälkeenpäin kiitosta hääjuhlan hyvästä tunnelmasta ja se lämmitti mieltä kovasti, koska juuri tunnelma oli se, jonka halusimme vierailemme tarjota.


 
 
Hääpäivän jälkeen vietimme muutaman rauhallisen päivän kahdestaan Ahvenanmaalla. Häät olivat paljon mielessä ja puheissamme, ja oli ihana kaiken järjestelyn ja tohinan jälkeen olla ihan vain kahden, kerrata hääpäivän kulkua ja nauttia. Puhuimme siitä, että käytännön tasolla naimisiinmeno ei avoliiton jälkeen arkea muuta, mutta silti on erilaista. Tuntuu, että suhteessa on syvyyttä vielä enemmän ja yhteisillä unelmilla vielä vankempi pohja. Juuri niitä asioita, joita me tahdomme. 
 
 
kuvat Anna P., Antti S. ja Taru S.

3 kommenttia:

  1. Valtavasti onnea ja rakkautta kaikkiin tuleviin päiviinne! <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos kurkistuksesta teidän onnelliseen päivään. Sydämelliset onnittelut ja monta, monta onnellista ja yhteistä päivää teille.

    VastaaPoista