tiistai 16. lokakuuta 2012

Maanantai-iltana

Viikonlopun jälkeen ensimmäinen aikainen aamu vie veronsa, vaikka kuinka olisi levännyt parina edellisenä päivänä. Haukotus repii suuta kotimatkalla, autoradiossa soi hiljaa jazz. Niinkin pieni seikka tuntuu miellyttävältä, että maitopurkin tajusi ostaa jääkaappiin jo viikonloppuna, niin maanantaina saa vain astua kotiovesta sisällle ja tulla ulos seuraavan kerran tiistaiaamuna.

Maanantai-illoista on tullut koti-iltoja. Tehdään jotain helppoa ruokaa työpäivän jälkeen, otetaan nokoset, katsellaan televisiota, käydään aikaisin nukkumaan ja päätetään tarttua kaikkiin niihin askariin vasta huomenna, jotka voi huomiselle jättää. Maanantai-illassa on ihan oma tunnelmansa: vähän unelias, mutta kuitenkin leppoisa ja hyvä. Koko viikko on taas alussa.

4 kommenttia:

 1. Sä saat arjenkin kuulostamaan niin ihanalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! :) Toisaalta maanantai-ilta voi joskus olla rattoisampi kuin sunnuntai-ilta, koska se maanantaiaamu on jo ohitettu. ;)

   Poista
 2. Te elätte kyllä just sellasta arkea mitä ite toivoisin joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että olen sen verran romantikko ja idyllisti (Onkohan tuollaista sanaa edes olemassa?), että sen takia vain kiinnitän paljon huomiota niihin pieniin arkisiin idyllinluojiin olipa kyse sitten vaikka teestä ja kynttilöistä.

   Poista