torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivänä

"Joku poika, jota en ole ennen nähnyt, ihmetteli äsken kirjastossa, kun kirjoitin ystävänpäiväkortteja. Sitten se poistui hetkeksi ja toi hetken kuluttua minulle kortin ja ison suklaarasian."
Näin kertoi kaverini Facebookissa ja status oli ehkä ihanin aikoihin, sellainen lukuisten tykkäämisten arvoinen. Maailma on tulvillaan rakkautta ja kauneutta, kun vain katsoo ympärilleen, on avoin ja optimistinen. Näin ainakin itse uskon. 
Tämä viikko on ollut hyvä. Sain donitsilaatikon, jonka kannessa oli erityisen tärkeä ja rakas viesti. Saan viettää tänään illalla aikaa hyvän ystävän seurassa, jonka kanssa yhteisymmärrys syntyy jo pelkästä hymähdyksestäkin. Ja erityisen onnellinen olen siitä, että saatoin tänään laittaa eräälle naiselle viestin ja kiittää tärkeästä ja rakkaasta ystävyydestä, jota on kestänyt jo tasan 20 vuotta. Melkoista! Ystävän päivä on toki joka päivä, mutta on hienoa, että meillä on silti päivä, jolloin hyvän ystävyyden peruspilarit ja tärkeys muistuvat erityisen vahvasti mieleen.
Sydämellistä ystävänpäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti