keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Ajatus talvesta

Tänään oli ensimmäinen aamu, kun lämpömittari näytti vaivaisia kahta lämpöastetta ja päätin kaivaa saapikkaat esiin. Tänään oli ensimmäinen aamu, kun auton ikkunaa piti raaputtaa kevyen jään alta esiin. Penkinlämmitin sen sijaan on ollut päällä jo useana aamuna. Noustessani kuudelta ylös, on vielä pimeää, mutta aurinko ehtii nousta ennen kuin kapuan auton rattiin. Siitä täytyy nauttia nyt, koska valoisia aamuja ei ole enää kauan. Kohta tullaan pisteeseen, jossa katulamput palavat jo osan työmatkasta ja sitten viimein vielä museon pihassakin.

Syksyn kirpeys ja kuulaus on hyvä. Ja on talvikin: eilen ostin tori.fi-sivuston kautta laskettelusukset, sillä ne edelliset tuhoutuivat seitsemän vuotta sitten tulipalossa eikä silloin jäljelle jäänyt kuin eri paikassa kesäsäilytyksessä olleet monot. Seitsemän vuoden aikana laskettelu ehti palata uudelleen osaksi talvea ja nyt vihdoin monojen lisäksi on taas suksetkin. Lumikin on siis hyvä.

3 kommenttia:

 1. Ja täällä sitä tuli tänää! Ekan kaks minuuttia ku oli leijaillu jotai lumen tapasta ni eka tyttö hihkas et voi tehä lumiukkoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana! :D On se joka vuosi yhtä jännää. ;) Mutta toisaalta kyllä neljä vuodenaikaa on hyvä juttu, maisemakin muuttuu niin paljon olipa sitten syksyn ruska tai luminen pakkaspäivä.

   Poista
  2. Kyl mä tykkään kanssa. Ehk mä kyllästysin jos ois aina jotai samaa :D

   Poista