torstai 4. heinäkuuta 2013

Muuan pieni poika tuli maailmaan

Juhannuksena minua ja miestäni pyydettiin pian syntyvän lapsen kummeiksi. Kutsu tuli yllätyksenä, mutta on ehdottomasti sellainen kunniatehtävä, joka otetaan ilolla ja kiitollisuudella vastaan. Toissapäivänä sain tekstiviestin, jossa oli kuva pienestä pipopäisestä vauvasta ja alla teksti "Kummipoika". Puolisenttiä vajaa puolimetrinen ja hieman päälle kolmekiloinen nyytti oli syntynyt klo 12.52. Lapsesta tulee minun kolmas kummilapseni, V:n ensimmäinen ja samalla myös meidän ensimmäinen yhteinen kummilapsemme. Pidän lapsista paljon, mutta eritoten kummilapset ovat minulle heti vielä lähempänä sydäntä. Niin tämäkin, vaikka emme ole vielä edes tavanneet.

2 kommenttia:

  1. Onnea kummitädille! Se on aina ilo ja kunnia, kun kummiksi pääsee. Minulla on kolme rakasta kummityttöä, poikaa vielä odottelen. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja ihan totta, se on aina ilo ja kunnia. Toivottavasti saat vielä joskus pojan tyttökolmikon jatkeeksi! Itselläni on 4-vuotias kummityttö ja jo 12-vuotias kummipoika, joten vasta muutaman päivän vanha pikkuinen poika on iloinen lisä tähän ketjuun. :)

      Poista