keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Kun stressi väistyy

Eilen sain tietää, etten ole ensi vuoden alussa työttömänä. Uutinen oli helpottava ja oikein tervetullut. Vielä odotan kyllä muutamasta pidemmästä pestistä tietoja, joten kuulostelu jatkuu yhä, mutta pahin stressi on nyt ohitse. Tunsin sen koko kropassani, sillä tänä aamuna heräsin flunssaisena. Näin se menee: heti tulee kipeäksi, kun meno vähän rauhoittuu.
 
Kuukauden kuluttua lentokone laskeutuu Mauritiukselle. Kyllä, tarkastin heti kättelyssä ensi vuoden työkuvioita sopiessani, että onnistuuhan häämatka varmasti. Työnantajani totesi häämatkan niin tärkeäksi matkaksi, että ilman muuta se järjestyy. Makaan siis mielelläni vaikka koko joulun kuumeessa, kun tiedän, että tammikuussa saan piilottaa varpaani villasukkien sijaan kuumaan hiekkaan.
 
Kivasti palikat putoilevat kohdilleen, vaikka vielä vähän jännitettävää riittääkin. Nyt se jännitys muuttui onneksi iloiseksi ja kutkuttavaksi, kun tiedän, ettei joka tapauksessa tarvitse nököttää kotona työttömänä alkuvuodesta.

2 kommenttia:

 1. Onnea, onpa kiva uutinen!

  Ja Mauritius kuulostaa aivan ihastuttavalta. Oih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä oli kerrassaan hyvä uutinen, vaikka vielä salaa toivon, että tähän loppuvuoteen tipahtaisi toinenkin mokoma, joka toisi mukanaan haastavampia töitä. Mutta näinkin on oikein hyvä ja uutisen tuoma huojennus on valtava! :)

   Poista