keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Turvallaan

Toisena pääsiäispäivänä liukastuin jäisellä mökkitiellä ja mahalle lentäessäni kaikki paino tärähti oikean käteni päälle. Kyllästyin talveen kertaheitolla. Käden aristaessa ja hieman turvotessakin kävin näyttämässä sitä varmuuden vuoksi lääkärillä, mutta murtumien sijaan käsi oli onneksi vain venähtänyt. Kuinka kipeä se silti onkaan! Kun liukastumisesta oli kulunut reilu viikko ja olin luopunut tukisiteestä ja homma rupesi olemaan voiton puolella, kompastuin tänä aamuna pitkiin yöhousujen lahkeisiin ja taas olin nenälläni ja ranne tärähtäneenä. Kylläpä maan vetovoima on nyt erityisen voimakas.

Vammani vuoksi vasen puoleni on valmiiksi heikompi ja vasen käsi enemmän oikean käden apuna kuin itsenäisenä toimijana, joten oikean käden venähtäessä olo on tosi kömpelö ja onneton. Onneksi tietokonetta pystyy näpyttelemään eikä käsi estä töiden tekoa.Sen sijaan pilatekselle joudun sanomaan varmaan toistaiseksi hyvästit, koska käteen sattuu heti kun sille laskee painoa ja siksi monet pilates-liikkeet jäisivät tekemättä. Aika mälsää.

Tulisipa jo kunnolla kevät ja sulat tiet. Tosin yöhousuihin kompastumiseen se ei vaikuta.

2 kommenttia:

 1. Jokunen vuosi sitten mätkähdin turvalleni kanssa näin kevään sula/liukkaiden aikaan, kun rappuritilä olikin aamutuimaan vielä vähän jäässä. Siinä sitten kuperkeikkaa niin että jalkapöytäni vääntyi jotenkin. Murtumaa ei tullut, mutta oli vielä vuodenkin jälkeen ajoittain arka :/
  Sulle pikaista paranemista ja kevättä kohti mennään, onneks! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä tämä käsikin tuntuu aika ankealta edelleen, vaikka kaatumisesta on huomenna kaksi viikkoa. No, onneksi kevät on koko ajan pidemmällä eikä tämä käsikään elämää estä sen kummemmin, vaikka kömpelyyttä vähän lisääkin. :)

   Poista