tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuaattona

Illalla näin vilauksen kovin ikävää I Am Legend -elokuvaa. Huh, jos elokuvassa on K-merkintä ja maininta tieteiskauhusta, minun pitäisi suosiolla jättää moiset heti väliin. En katsonut elokuvasta kuin pätkän alkua, mutta ehdin säpsähdellä niin monta kertaa, että päätin matkata sittenkin Ulla-Lena Lundbergin Jään myötä rauhalliseen saaristolaisseurakuntaan. Silti New Yorkin kaduilla vilistävät hirviöt jäivät pyörimään päähän ja jättivät ikävän olon. Taidan olla vähän turhankin herkkä. K-merkinnät eivät ole silti lainkaan tuulesta temmattuja: jos muutama verkkokalvoille tallentunut pätkä nousee yöllä mieleen aikuisellakin ihmisellä, juoksee lasten mielikuvitus ja pelko varmasti moninkertaisella vauhdilla siihen verrattuna. 

Mutta sitten nousee aurinko, keitetään kahvit, kuunnellaan miten talitintin laulu kuuluu sisälle asti. Ne eilisillan monnit jäivät televisioon ja tänään sen sijaan juhlitaan kevättä, maistellaan kotitekoista simaa ja nautitaan siitä, että ilta on taas vähän pidempään valoisampi kuin eilen.


Iloista vappua!


kuva weheartit.com

4 kommenttia:

 1. Se ol pirun hyvä leffa, pitkästä aikaa. :) :) Ja mie nukuin tosi hyvin, pitkästä aikaa... täytyykö minun alkaa katsomaan useammin tieteiskauhua vai liekö johtui hyvästä kahviseurasta? :D
  Iloista vappua sinullekin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sulle kahviseurasta! Lahden satama on ihana paikka. Iloa vappuun! :)

   Poista
 2. Tuo leffa on kyllä aivan mahtava! :) Älä ainakaan katso The Mist leffaa...muuten et enää uskalla mennä usvaisella säällä ulos :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä kyllä välttelen suosiolla kaikkia tuollaisia elokuvia. Romanttiset komediat tai historialliset pukudraamat on mua varten. ;)

   Poista